Stemtraining


voice over.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Stemtraining
Qletz
Alles over inspreken, voiceovers, stemmen, studios, video, geluid, stemtraining, nasynchronisatie, tekstschrijven, casting, opleidingen en stemmen bureaus, johanvandenhoofdakker
http://stemmen.startplezier.nl/

City Studio
Stemacteurs.nl is dť gratis vindplaats voor professionele voice-overs en andere personen die hun stem beroepsmatig inzetten. of u nu een stem zoekt voor documentaires, reclame, tekenfilms of imitaties, u vindt immer de juiste stem op stemacteurs.nl.
http://www.stemacteurs.nl/

Alet Wildmann
Een professionele stem binnen 24 uur. reclamestemmen.nl
http://www.reclamestemmen.nl/

Rond je Stem
Rond je Stem
http://www.stemmenbank.nl/

Stem Synthese
Stemzoeker.nl zoekt voor u naar de beste stemmen voor radio- en televisiecommercials en andersoortige av producties. bel marianne op 06 - 29 55 46 52 of beluister voorbeelden op www.stemzoeker.nl.
http://www.stemzoeker.nl/

Voice & Vision
Voice & Vision
http://www.voiceandvision.nl/

Stemkunst
Stemkunst - kunst en kunde in stemgebruik - is een organisatie die vanuit een multidisciplinaire benadering (o.a. logopedie, zangpedagogiek en zang) het gebruik van de stem in al haar facetten wil bevorderen. stemkunst levert o.a. stemscholing, stemtraining, cursussen, informatie en advies, logopedie, inspreken van teksten en zangoptreden.
http://www.stemkunst.nl/

Stemacteren
Op stemmenweb bieden professionele en amateur sprekers hun stem aan voor av producties. iedereen mag gratis zoeken en luisteren op stemmenweb.
http://www.stemmenweb.nl/

Voice Factory
Voicefactory werkt volgens het eeuwenoude principe dat beheersing van ademhaling, stem en lichaam aan de basis ligt van succes, creativiteit, harmonie, gezondheid en grootse prestaties.
http://www.voicefactory.be/nl/index.html

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 9 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy